NESTE Lahti laune

Palvelut

Autoiluun

Aseman valikoimassa on autoiluun tarvittavia perustuotteita, kuten Nesteen korkealaatuiset voiteluaineet, jäähdytinnesteet myös merkkikohtaiset, Ad-blue 3,5 ltr ja 10 ltr,n pakkauksissa.

Pienkonebensat, pyyhkijänsulat, polttimot, sekä auton sisäpuhdistukseen ja maalipinnan vahaukseen sopivia tuotteita. Kausituotteita on tarjolla joka lähtöön; mm. lukkosulat, raapat, käynnistyskaapelit ja perusmallin akut.

Elintarvikkeet

Elintarvikkeita löytyy perusvalikoima maidosta makkaraan. Virvokkeita ja mietoja alkoholijuomia, sekä ”vierasvara” valikoima. Tarjolla on monipuolinen valikoima makeisia ja suolaisen nälkään snackseja.

Kahvila

Kotoisaksi nimetty kahvilamme kutsuu Sinua onnistuneeseen taukoon. Tarjolla on aina tuoretta Juhlamokkaa, tumma – tai normi paahtona. Kahvin maku on meille tärkeää ja haluamme varmistaa Sinulle täydellisen kahvihetken. Uudistuneessa ja viihtyisässä kahvilassamme on 22 paikkaa, joten pienet palaverit ystävien ja tuttavien kanssa onnistuvat loistavasti.

Panostamme asiakkaiden tyytyväisyyteen 100%,sti , ja tarjolla on aina tuoreita ja maistuvia sämpylöitä ja leipiä, joko kuumana tai kylmänä. Teemme myös tilauksesta sämpylöitä, leipiä, croisantteja ym, kaikkea mitä kahvilamme valikoimaan kuuluu. Sinulle, joka rakastat pullia ja makeita munkkeja, meillä et pety. Saat takuu varmasti tuoreita ja suussa sulavia herkkuja. Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi kahvilaamme.